Anasayfa Haberler
"Fransa'dan hayvan alıyoruz, yüklemesi G.Afrika'dan yapılıyor"

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ekimde hayata geçirilecek tedbirleri ve orta vadede atılacak adımları anlattı.

Devamını oku...
 
İnternet erişimine sahip girişimlerin oranı yüzde 95,9

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), "Girişimlerde Bilişim Teknolojileri Kullanım Araştırması, 2017" raporunu açıkladı. Buna göre, internet erişimine sahip girişimlerin oranı % 95,9 oldu.

Devamını oku...
 
DEİK’te yeni dönem

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Başkanlığından ayrılma kararı alan Ömer Cihad Vardan'ın yerine Nail Olpak getirildi.

Devamını oku...
 
364 oda ve borsanın seçimi ertelendi

Yaklaşık 1 hafta sonra başlayacak olan 364 oda ve borsanın seçim süreci ertelendi. Hükümet kararı bugünkü Resmi Gazete’de yayımladı. Erteleme kararında, bazı büyük odalarda yaşanan anlaşmazlıkların etkili olduğu öğrenildi. Erteleme sonrası yeni seçim takvimi Nisan’da başlayacak.

Devamını oku...
 
Vergi indirimlerinden yararlanmak için son günler

Beyaz eşya, mobilya ile konut sektörlerindeki vergi indirimlerinde son haftaya girildi. Buna göre bazı sektörlerde başlayan ve daha sonra süre uzatımına gidilen vergi indirimleri, 30 Eylül Cumartesi günü son bulacak.

Devamını oku...
 
Konut satış istatistikleri açıklandı

Türkiye'de 2017 Ağustos ayında 120 bin 198 konut satıldı. Satışlar 2016 yılının aynı dönemine göre yüzde 4,7 arttı.

Devamını oku...
 
OVP, bu hafta açıklanabilir

Çalışmaları bir süredir devam eden ve 2018-2020 dönemini kapsayacak Orta Vadeli Program (OVP)'ın bu hafta açıklanması planlanıyor.

Devamını oku...
 
Tarımın istihdamdaki payı yüzde 20,1, sanayinin yüzde 18,8'

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, bu yıl Mayıs ayında istihdamda sanayiyi geride bırakan tarım, Mayıs ayında 191 bin olan sanayiyle arasındaki istihdam farkını Haziran ayında 374 bine yükselttiğini belirtti.

Devamını oku...
 
Borç yapılandırmada ikinci taksit için son gün 2 Ekim

Gelir İdaresi Başkanlığı'nca, 7020 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 2. taksit ödemelerinin 2 Ekim akşamına kadar yapılması gerekiyor. Yapılandırma hakkının sürmesi için ilk iki taksitin zamanında ödenmesi gerekiyor.

Devamını oku...
 
300 bin TL hibe 700 bin TL faizsiz kredi

KOSGEB teknolojisi yüksek ürünlerin desteklenmesi kapsamında işletmelere, 300.000 TL'si geri ödemesiz kalanı faizsiz 1 milyon TL destek verecek.

Devamını oku...
 
<< Başlangıç < Önceki 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Sonraki > Son >>

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam