Anasayfa Basında USİAD Bizden Haberler
USİAD 9. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Ulusal Sanayici ve İş Adamları Derneği (USİAD) 9. Olağan Genel Kurulu 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü İstanbul’da yapıldı. Toplantıda USİAD’ın bugüne kadar gösterdiği kararlı ve ilkeli duruşun devam ettirileceği belirtildi.

USİAD’ın 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü İstanbul Zeytinburnu Demirciler Sitesi’nde yapıldı. Samimi bir ortamda geçen ve çok sayıda üyenin söz alarak görüşlerini ve önerilerini aktardığı Genel Kurul toplantısında, USİAD’ın 23 yıldır Ulusal Ekonomi ve Yerli Üretim konularında gösterdiği duruşun, kararlı ve ilkeli tavrın devam ettirileceği vurgulandı.

Genel Kurulda yapılan seçimler sonucunda Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Osman GÜNAY, Cengiz AYDIN, Ayhan TİRYAKİ, Birol BAŞARAN ve Oğuz LEKTEMUR seçildi. Yeni Yönetim Kurulunun kendi arasında yaptığı toplantı sonucunda; Osman GÜNAY USİAD Başkanlığına, Ayhan TİRYAKİ Başkan Yardımcılığına, Oğuz LEKTEMUR Genel Sekreterliğe, Cengiz AYDIN Saymanlığa seçilmişlerdir.

 
Başkanımız Kemal Özden'i saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz

19 Nisan 2006'da Aramızdan Ayrılan Değerli Başkanımız, Atatürk İlke ve Devrimlerinin ve Cumhuriyetimizin Yılmaz Neferi Kemal Özden'i Saygı, Sevgi ve Özlemle Anıyoruz.

 
Atatürk İlke ve Devrimlerinin, Ulusal Ekonomi davasının yılmaz neferi, değerli büyüğümüz iş adamı Murtaza Çelikel'i kaybettik



Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz neferi, iş adamı, siyasetçi, derneğimiz USİAD'ın kuruluşundan bu yana üyesi ve danışmanı değerli büyüğümüz Murtaza Çelikel'in kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.
Değerli büyüğümüz, USİAD üye ve danışmanı, İTO eski başkanlarından, iş adamı Murteza Çelikel aramızdan ayrıldı. Atatürk ilke ve devrimlerinin, Cumhuriyetimizin ve Ulusal Ekonomi davasının yılmaz neferi olan Çelikel, kurulduğu günden bu yana USİAD bünyesinde yer aldı.
Engin birikimi ve tecrübelerine sık sık başvurduğumuz Çelikel, USİAD 7. Olağan Genel Kurulu'na katılmış ve duygu dolu bir konuşma yapmıştı. Çelikel, “Siz her zaman onurlu ve namuslu durmayı başardınız. Böylesi onurlu ve haklı bir dava, Cumhuriyet ve Ulusal Ekonomi ve üretim davası sizlerin sayesinde her zaman devam edecektir” demişti. Ülkenin zor günler geçirdiğini belirten Çelikel, bütün yaşananlara rağmen Türkiye'nin geleceğinden umutlu olduğunu vurgulamıştı.
Genel Kurul'da derneğimiz önceki başkanlarından Fevzi Durgun ve Birol Başaran kendisine bir teşekkür plaketi sunmuştu.



ÇYDD eski Genel Başkanı ve Adalet eski Bakanı Prof. Dr. Aysel Çelikel'in eşi olan Murtaza Çelikel'in yaşam öyküsünü anlattığı "Benim Küçük İmparatorluğum" adlı bir de kitabı bulunuyor.
Değerli büyüğümüz Murtaza Çelikel'e Allah'tan rahmet diliyoruz. Ailesinin ve ulusumuzun başı sağ olsun.

 
Mutlu Bayramlar



Mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir bayram dileriz...
Bayramımız Kutlu Olsun
USİAD

 
USİAD’TA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Ulusal Sanayici ve İş Adamları Derneği (USİAD) 8. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta İstanbul’da dernek merkezinde gerçekleştirildi. Genel Kurul’da Cengiz Aydın, iki dönemdir genel başkanlık görevini yürüten Birol Başaran’dan bayrağı devraldı.

Devamını oku...
 
Değerli Başkanımız Kemal Özden'i Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında andık

Ulusal Sanayici ve İş Adamları Derneği (USİAD)’nin Kurucusu ve Onursal Genel Başkanı, CHP eski PM Üyesi, ADD Şişli Şubesi Kurucu Başkanı merhum Kemal ÖZDEN'i vefatının 12. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında andık.

 
Nejat Galiba son yolculuğuna uğurlandı

Derneğimiz USİAD üyesi, Hava Harp Okulu’nda 1977’den 1992’ye kadar öğretim görevlisi olarak çalışan, ferforje alanında ihracat yapan bir firmaya sahip olan Nejat Galiba 1 Mayıs 2017 günü son yolculuğuna uğurlandı.

Devamını oku...
 
Kurucu Genel Başkanımız Kemal Özden'i Andık
Çarşamba, 19 Nisan 2017 15:02



Derneğimizin Kurucu Genel Başkanı, CHP eski PM Üyesi, ADD Şişli Şubesi Kurucu Başkanı, Cumhuriyet ve Mustafa Kemal Atatürk neferi merhum Kemal ÖZDEN'i aramızdan ayrılışının 11. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında andık.
Işıklar içinde uyu değerli Başkanımız...





 
Mutlu Yıllar

2017'nin üyelerimiz, dostlarımız, sanayici, tüccar ve üretenlerimiz başta olmak üzere tüm milletimize ve ülkemize sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini dileriz.
USİAD

 
USTA GAZETECİ, DERNEĞİMİZİN DANIŞMANI METE AKYOL'U KAYBETTİK!

Başkent Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi, Bütün Dünya Dergisi Genel Yayın Yönetmeni, derneğimiz USİAD'ın danışmanı usta gazeteci-yazar Mete Akyol, 81 yaşında aramızdan ayrıldı. Bu sabah saat 10 sularında hayata gözlerini yuman Akyol'un 5 Kasım C.tesi günü Büyükada Hamidiye Camii'nde öğle namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından Büyükada Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Akyol'un ailesine, yakınlarına ve basın camiamıza başsağlığı dileriz. Işıklar içinde uyu Mete Akyol...

Devamını oku...
 
USİAD "Vergi Barışı - Kim, Nasıl Faydalanır" Etkinliği

Yeminli Mali Müşavir, ekonomi yazarı Mustafa Pamukoğlu ve Avukat Celal Ülgen'in konuşmacı olarak katıldığı "Vergi Barışı-Kim, Nasıl Faydalanır?" konulu USİAD etkinliği 8 Ekim 2016 Cumartesi günü Polat İstanbul Renaissance Bosphorus Otel'de gerçekleştirildi.
Etkinliğimizin videosunu izlemek için:
www.youtube.com/watch?v=WCUtrTwYdHk&feature=youtu.be

 
Diğer Makaleler...
<< Başlangıç < Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki > Son >>

Sayfa 1 / 7

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam