Anasayfa Basında USİAD Basın Açıklamaları
Öğretmenler Günü kutlu olsun



Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarız.

USİAD


 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 37. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.


 
Atamızı Saygı, Sevgi ve Özlemle Anıyoruz

Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

 
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

 
TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN BAĞIMSIZLIK BELGESİ LOZAN 97 YAŞINDA



“Lozan Antlaşması, Türk milleti aleyhine asırlardan beri hazırlanmış ve Sevr Antlaşması'yla tamamlandığı zannedilmiş büyük bir suikastin yıkılışını ifade eden bir vesikadır.”
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK (1927-Nutuk)

 
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46. Yıldönümü Tüm Ulusumuza Kutlu Olsun!



1963 yılında Rumlar tarafından siyasi hakları gasp edilen Kıbrıs Türkü, kendisine uygulanan tüm baskılara ve şiddete karşı direniş göstermiş ve 20 Temmuz 1974’te Türkiye’nin müdahalesi ile barış, huzur ve özgürlük ortamına kavuşmuştur.
Barış Harekatı, adaya huzuru ve barışı getirmiş ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’nin kuruluşuna giden yolu açmıştır. Kıbrıs Türkünün özgürlük günü olan 20 Temmuz’un 46. yıldönümü tüm ulusumuza kutlu olsun!
Aynı zamanda ‘Barış ve Özgürlük Bayramı’ olarak kutlanan 20 Temmuz yalnız 'yavru vatan' Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin değil tüm ulusumuzun bayramıdır.
Kıbrıs Türkünün var olma mücadelesi yolundaki ilk adımı olan Kıbrıs Barış Harekatı'nın başta merhum Cumhurbaşkanımız Rauf Denktaş olmak üzere kahramanlarını, şehitlerimizi saygıyla anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.
USİAD

 
Sektörel güven endekslerinde sert daralma

TÜİK'in açıkladığı sektörel güven endeksleri nisanda beklendiği gibi sert daralma gösterdi. En sert düşüş yüzde 50.1 ile hizmet sektöründe yaşandı.

Devamını oku...
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun



Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" sözü ile yeni bir Türk Devleti’nin kurtuluşunun ve kuruluşunun gerçekleşmesini sağlayan 23 Nisan'ın 100. yıldönümü ulusumuza kutlu olsun.


 
Başkanımız Kemal Özden'i Saygı, Sevgi ve Özlemle Anıyoruz



Derneğimiz USİAD’ın Kurucusu ve Genel Başkanı, CHP eski PM Üyesi, ADD Şişli Şubesi Kurucu Başkanı, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu merhum Kemal ÖZDEN'i aramızdan ayrılışının 14. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz...

 
Diğer Makaleler...
<< Başlangıç < Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki > Son >>

Sayfa 3 / 10

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam