Anasayfa Haberler Derneğimizin Onursal Genel Başkanı Kemal Özden Anıldı!
Derneğimizin Onursal Genel Başkanı Kemal Özden Anıldı!
Cumartesi, 19 Nisan 2014 10:26

Ulusal Sanayici ve İş Adamları Derneği (USİAD)’nin Kurucusu ve Onursal Genel Başkanı, CHP eski PM Üyesi, ADD Şişli Şubesi Kurucu Başkanı merhum Kemal ÖZDEN vefatının 8. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

USİAD Başkanı Birol Başaran, USİAD eski Başkanı Fevzi Durgun, yönetim kurulu üyeleri ve üyelerin hazır bulunduğu anma töreni saygı duruşuyla başladı.

Burada bir konuşma yapan USİAD Birol Başaran, şunları belirtti:

“Değerli Başkanımız Kemal Özden aramızdan ayrılalı tam 8 yıl oluyor. 8 yıl boyunca her 19 Nisan buraya geliyorsak birinci olarak Kemal Özden’i sevdiğimizdendir; ikinci ve daha önemli olan tarafı ise sevgili Başkanımızın hedefinden gittiğimizi göstermektir. Evet, biz ulusal sanayi için çalışmaya devam edeceğiz. Evet, biz ulusal ekonomi için çalışmaya devam edeceğiz. Evet, biz Atatürk devrimleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz…
Ve USİAD Yönetim Kurulu, üyeleri ve dostları olarak bir kez daha söylüyoruz: Rahat uyu Başkanım, bıraktığın bayrağı dalgalandırma, uğrunda bir ömür boyu mücadele verdiğin ilke ve değerleri sürdürme yolunda yürümeye devam ediyoruz.
Her şey gün geçtikçe daha zorlaşsa da ülkemiz daha karanlık günlere gitse de Mustafa Kemal ve Cumhuriyet devrimleri ışığında hiç durmadan yürümeye devam edeceğiz.
Sevgili Başkanım, seni bir kez daha saygı, sevgi ve özlemle anıyorum…”

www.usiad.org.tr

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam