Anasayfa Haberler TOBB Genel Kurulu 14-15 Mayıs'ta
TOBB Genel Kurulu 14-15 Mayıs'ta

Türkiye’nin en büyük iş örgütü TOBB'un seçimli genel kurulu planladığı gibi 14-15 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Birliğin 24 Haziran’daki erken seçimler nedeniyle kurulu erteleyebileceği iddia edilmişti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin seçimli genel kurulu 14-15 Mayıs tarihlerinde Ankara'da yapılacak. Dünya gazetesinden Handan Sema Ceylan'ın haberine göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 14-15 Mayıs 2018 tarihinde 74. seçimli Genel Kurulu’nu düzenleme kararı aldı.
Ülke 24 Haziran’daki erken seçime hazırlanırken, iş dünyasının seçimlerini erteleyebileceği iddia edilmişti. TOBB’a bağlı 365 oda ve borsa kendi seçimlerini Nisan ayı içinde tamamladı. 1 milyon 350 bini aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük iş örgütü TOBB, seçimlerini planladığı normal rutininde gerçekleştirmeye karar verdi.
74. TOBB Genel Kurulu 14 Mayıs 2018 tarihinde Anıtkabir Ziyareti ile başlayacak. Açılış ertesi gün TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Seçimli yapılacak Genel Kurul’da 365 oda ve borsa bundan sonraki dört yıl için başkanlarını belirleyecek. TOBB’da mevcut başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’na rakip yok.

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam