Anasayfa Haberler Bursa Endüstri Zirvesi 30 Kasım - 3 Aralık'ta
Bursa Endüstri Zirvesi 30 Kasım - 3 Aralık'ta

Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MIB) iş birliğiyle bu yıl 30 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Bursa Endüstri Zirvesi için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor.

Son teknoloji kullanılarak geliştirilen inovasyon harikası ürünlerin yer alacağı global bir buluşma noktası olan zirve kapsamında; makine, uzay havacılık ve savunma sanayiinin yanı sıra kompozit ve raylı sistemler sektörü Uluslararası Rekabeti Geliştirme (Ur-Ge) projeleri ile 60 ülkeden 1000’in üzerinde iş insanı, firmalarla iş birliği için Bursa’ya gidiyor. 
Alım heyeti organizasyonu BTSO ve TÜYAP iş birliğinde bugüne kadar kentte düzenlenen en kalabalık heyetlerden birisi olma özelliğini taşıyor.
Sanayinin gelişimine yön veren sektörler aynı çatı altında Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı, Kalıp Avrasya Fuarı ve Otomasyon Fuarı’nın eş zamanlı olarak düzenlendiği Bursa Endüstri Zirvesi, 40 binin üzerinde sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor. 
4 gün boyunca sektörün nabzını tutacak fuarlar, 7 ayrı salonda toplam 40 bin metrekare kapalı alanda, 400’den fazla firma ile gerçekleştirilecek. 
Sektörün yeni pazarlara ulaşmasında da önemli bir köprü olan Bursa Endüstri Zirvesi, her yıl düzenlenen birbirinden spesifik programlarla da gündem yönetimini üstlendiği gibi Türkiye’de var olan endüstrilerin dünya pazarında söz sahibi olması için önemli bir görev üstleniyor. 
Sanayinin gelişimine yön veren sektörleri aynı çatı altında bir araya getirerek, son teknolojik ürünleri ziyaretçilerle buluşturan, her yıl yüzde 10’dan fazla büyüme ile hazırlanan Bursa Endüstri Zirvesi; metal-sac işleme teknolojilerinden kalıp yan sanayisine, makine otomasyonuna kadar geniş ürün grubu ile dikkatleri bu yıl da üzerine çekmeye hazırlanıyor.

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam