Anasayfa Haberler Uludağ Ekonomi Zirvesi, 24-25 Mart'ta yapılacak
Uludağ Ekonomi Zirvesi, 24-25 Mart'ta yapılacak

Uludağ Ekonomi Zirvesi, 24-25 Mart tarihlerinde Türkiye ve dünyadan çok sayıda önemli konuşmacıyı ağırlayacak. Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesine, iki gün boyunca bin 200’e yakın üst düzey iş insanı katılacak.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın konuşmacı olarak katılması beklenen Uludağ Ekonomi Zirvesinde, Yunanistan Eski Ekonomi Bakanı Yanis Varoufakis, Finlandiya Eski Eğitim Bakanı Pär Stenbäck, Brooking Institute’den Darell West, Malezya Başbakan Baş Danışmanı Tan Sri Zakri Abdul Hamid, Zipcar Kurucusu Robin Chase, iPhone’un yaratıcılarından Andy Grigon ve McKinsey’den Michael Chui gibi isimler yer alacak.
ABD, Avustralya, İngiltere, Finlandiya, Estonya, Yunanistan, Hindistan, Afganistan, Suudi Arabistan ve Malezya’nın önde gelen şirketlerinin yönetim kurulu başkanları ve üst yöneticilerinin (CEO) katılacağı zirvede, Türk iş dünyasının en önemli holding ve şirketlerinin yönetim kurulu başkanları, CEO’ları ve başarılı işlere imza atan girişimciler iş dünyasındaki yenilikleri ve beklentilerini anlatacak.

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam