Anasayfa Haberler KOBİ Yarışması için son başvuru tarihi 17 Şubat
KOBİ Yarışması için son başvuru tarihi 17 Şubat

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) “İyi Olan Öne Çıksın” sloganıyla bu yıl 6’ncısını düzenlediği Başarılı KOBİ Yarışması’nda son başvuru tarihi 17 Şubat’a kadar uzatıldı. KOBİ’lere yönelik faaliyetlerini çeşitlendirerek sürdüren İTO’nun, KOBİ’leri ödüllendirmek amacıyla başlattığı ve bu yıl 6. kez düzenleyeceği yarışmanın başvuruları 17 Şubat 2012 tarihinde sona erecek.

7 AYRI KATEGORİDE YAPILACAK
Yarışma; teknoloji ve inovasyon, ihracat başarısı, yan sanayide başarılı KOBİ, kalkınmada öncelikli yörelerde başarılı KOBİ, kadın girişimciler, genç girişimciler, başarılı meslek liseleri veya meslek yüksek okulları olmak üzere 7 ayrı kategoride gerçekleştirilecek. Yarışmaya katılan KOBİ’ler sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler ve çeşitli kurumların uzmanlarından oluşan jüri üyeleri tarafından seçilecek. Toplam 630 bin lira değerinde ödül dağıtımı yapılacak yarışmada her kategoride birinci olan firmalara 60 bin lira değerinde, ikinci olan firmalara ise 30 bin lira değerinde çeşitli destekler sağlanacak.

DANIŞMANLIK VE FUAR DESTEĞİ
Bu destekler danışmanlık, yurt dışı fuarlara ücretsiz katılım, sigorta, iş yeri yıllık kira, pazar araştırması ve Ar-Ge personeli şeklinde olacak. Ayrıca dil kursu, İTO Kandilli Cemile Sultan Tesisleri’nde iş yemeği ve dizüstü bilgisayar hediyeleri de ödüller arasında yer alıyor. Yarışma kapsamında başarılı olan meslek lisesi veya meslek yüksek okullarından birinciye 75 bin lira değerinde, ikinciye 50 bin lira değerinde teçhizat desteği yapılacak. Yarışmaya katılmak isteyen firmalar, başvuru formu ve yarışma katılım koşulları hakkında “www.itokobiyarismasi.com” adresinden bilgi alabilecekler. Aday firmaların 17 Şubat 2012 tarihine kadar İTO KOBİ Araştırma ve Geliştirme Şubesi’ne başvurmaları gerekiyor.

 

 

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam